Micii luptători de la CS Farul, medaliați la Memorialul "Nicolae Martinescu"

308
Micii luptători de la CS Farul, medaliați la Memorialul

Articole de la același autor

Sâmbătă, la București, în sala de lupte a Clubului Sportiv Dinamo au avut loc întrecerile celei de-a lll-a ediții a Memorialului "Nicolae Martinescu" la lupte greco-romane pentru copii și cadeți. 


Evenimentul a fost organizat în memoria maestrului emerit al sportului Nicolae Martinescu, medaliat cu bronz în Mexic 1968 (97 kg) și cu aur la Munchen 1970 (100 kg), decedat în 2013, la vârsta de 73 de ani.


La această competiție, CS Farul Constanța a participat cu șase sportivi, pregătiți de către Grigore Gheorghe, patru dintre aceștia fiind premiați pentru evoluțiile lor foarte bune: medalii de aur pentru Andrei Alexe (38 kg, copii) și Alexandru Ferăscu (54 kg, cadeți) și bronz pentru Onur Pîrvu (28 kg, copii mici) și Andreas Athanasopoulos (54 kg, cadeți). 


"A fost o competiție foarte disputată. Au luat parte aproximativ 150 de copii din țară și nu a fost deloc ușor pentru elevii mei. Patru dintre aceștia au obținut medalie și sunt mulțumit de ce au reușit. Bineînțeles că era loc de mai bine, dar ne vom pregăti intens, iar data viitoare ne vom întoarce mai puternici", a declarat antrenorul Grigore Gheorghe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2719 secunde