Tricolorii mici au rămas fără selecționer! Daniel Isăilă a demisionat

164
Tricolorii mici au rămas fără selecționer! Daniel Isăilă a demisionat - tricolorii-1528470383.jpg

Articole recomandate

Daniel Isăilă a decis să renunțe la funcția de selecționer al reprezentativei Under-21 a României și să "accepte o nouă provocare", informează frf.ro.

Contractul lui Isăilă cu FRF se va încheia amiabil, menționează sursa amintită, fără a preciza destinația viitoare a tehnicianului.

"Este cea mai grea decizie din cariera mea! Am lucrat extraordinar aici. Mulțumesc Federației Române de Fotbal pentru șansa pe care mi-a oferit-o în 2016, iar acum, pentru înțelegere. De asemenea, le mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat, oameni din federație sau din staff. Jucătorilor le urez succes și sper să se califice la turneul final, pentru că merită să fie acolo. Sunt niște băieți extraordinari, talentați și muncitori. Mulți dintre ei vor ajunge la echipa mare în viitor. Voi fi suporterul lor numărul unu de acum încolo! Hai România!", a declarat Daniel Isăilă, citat de Agerpres.

În vârstă de 45 de ani, Isăilă a preluat selecționata U21 în decembrie 2016 și a strâns pe banca acesteia 6 meciuri oficiale, toate în preliminariile EURO 2019. Isăilă lasă echipa neînvinsă în Grupa 8, cu 3 victorii și 3 egaluri și cu șanse de calificarea la turneul final de anul viitor.

Și antrenorul secund al lotului U21, Nicolae Constantin, va părăsi staff-ul, pentru a-l urma pe Daniel Isăilă.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, în urma consultărilor care vor avea loc în cadrul ședinței Comisiei Tehnice, va înainta președintelui FRF, Răzvan Burleanu, propunerile pentru viitorul selecționer al reprezentativei Under-21.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2184 secunde