Mișcare în spirit olimpic! Sâmbătă, invitație la cros

298
Mișcare în spirit olimpic! Sâmbătă, invitație la cros - miscare-1528470439.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 9 iunie, la ora 10.00, din fața Sălii Sporturilor, se dă startul celei de-a 31-a ediții a Crosului Ziua Olimpică.

Evenimentul, la care sunt așteptate să participe aproximativ 400 de persoane, este organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Asociația Județeană de Atletism Constanța, Academia Olimpică Română și Comitetul Olimpic și Sportiv Român, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, Inspectoratul Școlar Județean, Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța și Poliția Rutieră. 

Traseul ce urmează a fi parcurs se întinde pe distanța de 5 kilometri: Sala Sporturilor - str. Mircea cel Bătrân - bd. Mamaia - Radio Constanța (linia de sosire).

Organizatorii au pregătit premii pentru primii trei sportivi și primele trei sportive care vor încheia cursa. De asemenea, se vor mai acorda premii speciale: "Cea mai tânără participantă", "Cel mai tânăr participant", "Cea mai vârstnică participantă", "Cel mai vârstnic participant" și "Cea mai numeroasă familie". 

"Crosul Olimpic a ajuns la ediția a 31-a. Îi invităm pe constănțeni să vină să alerge alături de noi și să ne bucurăm împreună de mișcare în spirit olimpic", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al DJST Constanța, Mariana Solomon. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3696 secunde