Ministrul Tineretului și Sportului inspectează bazele sportive din Constanța. Va da stadionul "Farul" administrației locale?

1161
Ministrul Tineretului și Sportului inspectează bazele sportive din Constanța. Va da stadionul
Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, a sosit, în această după-amiază, la Constanța, pentru a inspecta bazele sportive și de tineret ale MTS-ului, administrate prin intermediul DJST Constanța.

"Doamna ministru a sosit acum jumătate de oră în Constanța, am vizitat baza Triunghi, iar acum suntem în drum spre Eforie și - să vedem dacă mai avem timp să ajungem - 2 Mai, să inspectăm centrele de agrement pentru tineret", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al DJST Constanța, Mariana Solomon.

Mâine este ziua cea mare. Ioana Bran va vedea cu ochii ei starea în care a ajuns stadionul "Farul", o arenă unde România a învins Olanda și Cehia, dar care abia a primit, recent, omologare pentru meciuri de… Divizia C.

"Vom inspecta stadionul Farul, dar și alte baze sportive din Constanța. Este de apreciat faptul că doamna ministru a venit să vadă cu ochii ei bazele", a mai spus Mariana Solomon.

Este de așteptat să existe și o întrevedere cu primarul Decebal Făgădău, mai ales că administrația locală și-a exprimat intenția de a preluat atât stadionul "Farul", cât și alte baze sportive constănțene aflate în stadiu de ruină. 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3964 secunde