Invitație pentru constănțeni

Cursă populară de 5 kilometri, în cadrul Maratonului Nisipului

451
Cursă populară de 5 kilometri, în cadrul Maratonului Nisipului - maratonulnisipului201787-1519319635.jpg
Cu ocazia celei de-a cincea ediții, evenimentul sportiv internațional Maratonul Nisipului va cuprinde o nouă cursă, cea de kilometri, adresată tuturor persoanelor care își doresc să alerge alături de cei dragi, dar se tem că nu ar putea face față curselor competitive. 


Prin această nouă probă, organizatorii Maratonului Nisipului își doresc ca tot mai mulți oameni, care în anii trecuți îi susțineau pe sportivi de pe margine, să participe activ la eveniment și să guste din bucuria de a alerga într-o zi superbă de primăvară pe malul Mării Negre. 


"Tot mai mulți specialiști în medicină sportivă, antrenori de fitness sau nutriționiști recomandă alergarea pe nisip, datorită multiplelor beneficii, precum scăderea presiunii la nivelul articulațiilor, arderea unui număr mai mare de calorii și o tonifiere mai rapidă a musculaturii picioarelor. De 5 ani, SanaSport aleargă în Constanța împreună cu iubitorii sportului de masă și, întrucât ne dorim ca tot mai multe persoane să îmbrățișeze acest stil de viață, am decis să introducem o nouă probă, cea de 5 kilometri, accesibilă oricărei persoane care ține la sănătatea sa. Această cursă nu este competitivă, cu toate că participanții vor primi și ei premii de la sponsorii noștri, nu vor fi obligați să alerge pe tot parcursul traseului, se pot și plimba, pot socializa sau pot chiar face fotografii sau aclama sportivii care participă la cursele competitive", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Asociației SanaSport, Daniel Antonaru, co-organizatorul evenimentului internațional Maratonul Nisipului. 


Unde se pot face înscrierile 


Aflat la a cincea ediție, Maratonul Nisipului va avea loc în data de 25 martie, în stațiunea Mamaia, și va cuprinde următoarele probe: Maraton (42 km), Semi-maraton (21 km), Cursa de 10 km, Cursa populară de 5 km și Crosul Family Run (1 km). 


Evenimentul sportiv internațional este organizat de Asociația Sportivă SanaSport și Radio Constanța, în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța, Primăria Constanța și Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral. 


Înscrierile la Maratonul Nisipului 2018 se pot face pe site-ul www.maratonulnisipului.ro. 


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2903 secunde