Tulcea: Începe cea de-a II-a ediție a Festivalului Rowmania

363
Tulcea: Începe cea de-a II-a ediție a Festivalului Rowmania - rowmania18912-1346494229.jpg
Cea de-a II-a ediție a Festivalului Internațional al Bărcilor cu Vâsle "Rowmania" începe astăzi, pe faleza municipiului Tulcea cu o întrecere între campioni olimpici ai sportului cu vâsle - Ivan Patzaichin, Vasile Dîba, Toma Simionov și un campion din Ungaria, Wichmann Tamás, etern rival sportiv al lui Patzaichin, scrie Agerpres.ro.

Demonstrația va fi urmată pe faleza orașului de deschiderea Târgului proiectelor de investiții sociale în dezvoltarea durabilă în Delta Dunării, la care participă peste 10 organizații neguvernamentale și instituții ale statului.

În timp ce între orele 10,00 și 18,00, pe faleza orașului vor avea loc demonstrații culinare, pe Lacul Ciuperca se va desfășura concursul internațional de vâslit în canotci de 10+1 locuri "Danube Connection".

Potrivit Agerpres.ro, la fel ca și anul trecut, în jurul orei 16.00, pe faleza orașului vor fi întâmpinați participanții la Tour International Danubien (TID), proiect internațional demarat acum 50 de ani în cadrul căruia echipe din țările riverane Dunării vâslesc circa 2.500 de kilometri, cele mai interesante bărci urmând să fie expuse într-o zonă specială.

De asemenea, pe faleza orașului va avea loc un spectacol al comunităților locale, în jurul orei 20,00, tot pe faleză, urmând să susțină concerte Bandidos și Grimus, iar în Piața Tricolorului să fie prezentat filmul care a câștigat Trofeul Anonimul "Toată lumea din familia noastră", regizat de Radu Jude.

Citește mai mult…



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 23 August 2012
Stire din Cultură-Educație : Festivalul Tinereții 2012
Joi, 23 August 2012
Stire din Eveniment : Festivalul Tinereții 2012
Pagina a fost generata in 0.8382 secunde