Turneul de fotbal în sală de la Clubul Eden a luat sfârșit

2561
1
Echipa Global Systems "Mircea cel Bătrân" este noua campioană a Cupei Cartierelor la fotbal în sală, turneu găzduit de Clubul Eden din bd.-ul Aurel Vlaicu.
În finala mare, Global a învins, cu scorul de 12-1, pe FC Palas, fiind superioară adversarei la toate capitolele. Pentru campioană, au marcat Bogățeanu, Lupu (câte 3), Apostol, Caramihal și I. Beldiman (câte 2).
"Global Systems a demonstrat pe teren că este de departe cea mai bună echipă de la Cupa Cartierelor 2010 și, cu siguranță, una dintre primele echipe de amatori a Constanței. Pe toată durata campionatului, jucătorii săi s-au comportat în spiritul fair-play, și-au văzut de treabă, au jucat un fotbal de calitate, tehnic, rapid și au strâns numai victorii", a declarat, pentru "Cuget Liber", Eden Lică, reprezentantul clubului gazdă.
Lotul campioanei Global Systems are următoarea componență: Petrică Beldiman, Sorin Pa-raschiv - portari; Cosmin Mocanu, Nicu Larion, Leonard Ioniță, Alexandru Apostol - fundași; Mihai Bogățeanu, Ciprian Cocîrță - mijlocași; Adrian "Il fenomeno" Lupu, Paul Caramihal, Ionică Beldiman și Sebastian Ionescu - atacanți.
Echipa a fost condusă din teren de antrenorul-jucător Sebastian Ionescu, un tânăr afacerist înzestrat cu reale calități de tehnician.
v v v
În finala mică, Real Poarta VI a trecut, scor 9-6, de Detectors "Piața Griviței". A fost un meci spectaculos, iar veteranii de la Detectors, deși au pierdut medaliile de bronz, merită felicitați pentru replica viguroasă dată Realului. Formația din Poarta VI a prins podiumul grație evoluțiilor foarte bune ale lui Cătălin Nagy, Aydîn Amet sau portarului Cosmin Medrega, noul "Zubizarreta".

Comentează știrea

ema
19 noiembrie 2011
super

cu acest prilej Va invit sa faceti niste pariuri sportive live la cele mai bune case de pariuri online:)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7787 secunde