Turneul de tenis pentru juniori de la TC Idu se apropie de faza finalelor

195
Turneul de tenis pentru juniori de la TC Idu se apropie de faza finalelor - turneul-1624561301.jpg

Articole de la același autor

În aceste zile, pe terenurile de zgură de la Tenis Club Idu, se desfăşoară un eveniment sportiv internaţional de top: turneul Mamaia Idu Juniors Championship Mobexpert, competiţie inclusă în circuitul ETA, Serie 2, rezervat juniorilor şi junioarelor U16.

În concursul feminin de simplu, nu au fost înregistrate mari surprize, cinci dintre primele favorite - Karolina Krajmer (Slovacia, nr. 1), Anamaria Oană (România, nr. 2), Beverley Nyangon (Franţa, nr. 3), Maria Teodorescu (România, nr. 5) şi Iris Zbranca (România, nr. 6) - calificându-se în faza sferturilor de finală.

Doar moldoveanca Anghelina Mocanu (nr. 4) a părăsit prematur competiţia, fiind eliminată încă din primul tur, iar cel mai aşteptat duel al sferturilor de finală le aduce faţă în faţă pe Karolina Krajmer şi Maria Teodorescu.

La simplu masculin, principalul favorit la trofeu, David Gheorghe (România), s-a calificat în sferturile de finală şi se bate pentru un loc în semifinale cu slovacul Simon Norrman, cap de serie nr. 6.

În aceeaşi fază au mai acces şi favoriţii numărul 2 şi 3, Marek Nano (Slovacia), respectiv Cristian Marton (România).

Finalele sunt programate pentru sâmbătă, 26 iunie, astfel încât jucătorii să aibă timp pentru a se deplasa la următorul turneu ETA, la Timişoara.

Turneul de la Mamaia este dotat cu premii contând în echipament sportiv (racordaje, termobaguri, tricouri, rucsacuri etc.) marca Head, însă mai importante pentru tinerii jucători sunt punctele acumulate, graţie cărora pot urca în clasamentele continentale. Sponsorul principal este Mobexpert.

Arbitru principal este Andrei Bardan, fiul regretatului Alexe Bardan, fost vicepreşedinte al Federaţiei Române de Tenis şi căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a României. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4656 secunde