Tenis de calitate. Platinium Mamaia Idu, un real succes

321

Articole de la același autor

Tenis Club Idu, împreună cu Tenis Partener, a organizat, în perioada 3-7 septembrie, turneul pentru amatori de categorie Platinium, în care s-au duelat cei mai buni jucători de tenis amatori din România. Spectacolul a fost unul garantat, iar meciurile au fost echilibrate, participanţii luptând până la capătul puterilor pentru a obţine victoria.

Au fost 183 de participanţi în turneul de Tenis Club Idu, împărţiţi pe tablouri de concurs, atât de simplu, cât şi de dublu. S-au jucat meciuri la categoriile de nivel 5, cel mai slab cotat din competiţie, şi până la nivelul 9, cel mai puternic.



Organizatorii turneului nu au impus limită de vârstă, astfel că cel mai tânăr participant a fost de 11 ani, iar cel mai vârstnic, de 70 de ani.

În competiţiile de dublu, la nivelul 5, s-a impus perechea formată din Marius Idu şi Adrian Scarlat, care a trecut în finală de Daniel Jinga şi Alessia Jinga.

La nivelul 6, campionii au fost Alexandru Arsu şi Marian Cîrjan, cei care i-au învins pe Alexandru Stoica şi Florin Tatu.

Alexandru Bogdan şi Răzvan Radu s-au încununat campioni la nivelul 8, după ce au trecut în ultimul act de perechea formată din Lucian Ciupei şi Sziszu Peter.



Turneele de simplu s-au derulat până la nivelul 9, iar partidele au fost spectaculoase şi echilibrate, organizatorii fiind obligaţi să aprindă nocturna din cauza duratei lungi a meciurilor.

La nivelul 5, primul loc a fost ocupat de Florentin Mitrache, cel care l-a învins în finală pe Adrian Scarlat.

Andrei Manea şi Andrei Predescu şi-au disputat supremaţia la nivelul 6, primul câştigând meciul.



Finala nivelului 7 i-a adus faţă în faţă pe Alexandru Bogdan şi Alexandru Chende. Bogdan s-a impus şi a urcat pe prima treaptă a podiumului.

La nivelul 8, Patric Deac a trecut în ultimul act de Adrian Căruceriu, iar la nivelul 9, campionul campionilor a fost Alexandru Stoica, cel care l-a învins pe Bogdan Marasin. Învinsul din finala nivelului 9 nu s-a prezentat la festivitatea de premiere, arătând astfel cât de afectat a fost din cauza înfrângerii.



XXX

La finalul competiţiei, organizatorii au fost extrem de încântaţi de prezenţa numeroasă a participanţilor şi de calitatea meciurilor, chiar dacă jucătorii au evoluat la nivel de amatori.

Din păcate, pandemia de coronavirus a făcut ca turneul să se dispute fără spectatori. În anii precedenţi, tribunele terenurilor din incinta Tenis Club Idu erau luate cu asalt de către spectatori, iar jucătorii, chiar dacă erau amatori, se simţeau profesionişti.

Tenis Club Idu a găzduit, astfel, un nou turneu de anvergură, iar infrastructura din incinta bazei sportive s-a ridicat la nivelul aşteptărilor.

Până la următorul turneu organizat la Tenis Club Idu, reprezentanţii clubului vor pune la punct ultimele detalii pentru ca terenurile să arate impecabil. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7493 secunde