HCDS va juca cu Sporting Lisabona, în turul 2 preliminar din European Handball League

218
HCDS va juca cu Sporting Lisabona, în turul 2 preliminar din European Handball League - hcds-1599584417.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud nu a avut prea mult noroc la tragerea la sorţi pentru turul al doilea preliminar din European Handball League.

După ce a trecut de ruşii de la HC Victor Stavropol, echipa constănţeană va da piept cu Sporting Lisabona, o echipă redutabilă învăţată an de an cu competiţiile europene.

Sporting a participat în sezonul trecut în Champions League, acolo unde a fost eliminată de o altă echipă din România, Dinamo Bucureşti.

Portughezii au în componenţa lotului handbalişti valoroşi, cum ar fi francezul Arnaud Bingo, sârbul Darko Dukic sau cubanezul care joacă pentru echipa naţională din Qatar, Frankis Carol.

Primul meci se va disputa la Constanţa, pe 22 septembrie, iar returul va avea loc la Lisabona, pe 29 septembrie. Astfel, portughezii vor avea şansa să tranşeze calificarea pe teren propriu.

Sporting evoluează într-o sală de 3.000 de locuri, numită „Pavilhao Joao Rocha”, în care de obicei atmosfera devine una electrizantă, însă, din cauza pandemiei de coronavirus, partida se va disputa fără spectatori.

Cealaltă echipă românească din European Handball League, Potaissa Turda, va juca în turul al doilea împotriva francezilor de la Fenix Toulouse. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6874 secunde