Ultimele zile în care puteți achiziționa abonamente la meciurile Viitorului

416
Ultimele zile în care puteți achiziționa abonamente la meciurile Viitorului - ultimele-1468858615.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul aduce la Ovidiu, în decurs de câteva zile, doi adversari foarte puternici. În week-end-ul 30-31 august, formația lui Gheorghe Hagi primește vizita Stelei București, iar pe 4 august, va sosi echipa belgiană Gent pentru returul din turul al lll-lea preliminar al Europa League. 


Tot în turul de campionat, arena din Ovidiu va mai găzdui și partidele contra celor de la ASA Târgu Mureș, Dinamo București și Astra Giurgiu, echipe ce au evoluat în play-off-ul sezonului precedent al Ligii l. 


Până pe data de 22 iulie, Viitorul va continua să emită abonamente tuturor persoanelor interesate să vizioneze meciurile oficiale ale echipei din Liga l, Cupa României, Cupa Ligii, dar și meciurile oficiale internaționale din UEFA Europa League și UEFA Youth LEAGUE. 


În intervalul orar 9.00 - 17.00, în incinta Complexului Sportiv Academia Hagi, FC Viitorul eliberează persoanelor interesate abonamente de acces tip card în stadionul "Central" pentru vizionarea meciurilor oficiale pe care le va disputa în competițiile menționate mai sus - persoană de contact Alex Guteanu, tel. 0733.735.115. 


Abonamentele pentru sezonul fotbalistic 2016-2017 vor avea următorul preț: tribuna 0 - 800 lei/persoană, tribuna l - 400 lei/persoană, tribuna a ll-a - 300 lei/persoană, peluza l și peluza a ll-a - 100 lei/persoană. 


Persoanele care au achiziționat abonamentele de acces pentru sezonul fotbalistic 2016-2017 pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziționat numai în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator, conform Legii 04/2008. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5051 secunde