Astra și Steaua, adversari accesibili în Liga Campionilor

330
Astra și Steaua, adversari accesibili în Liga Campionilor - echipele-1468600164.jpg

Articole de la același autor

Vineri, la sediul UEFA de la Nyon, a avut loc tragerea la sorți a preliminariilor Europa League și Champions League, în care sunt angrenate și echipele românești. 


Astra Giurgiu, campioana României, o va întâlni pe învingătoarea dintre FC Copenhaga (Danemarca) și Crusaders Belfast (Irlanda de Nord), în turul trei preliminar al UEFA Champions League, ruta campioanelor. În partida tur, danezii s-au impus cu 3-0 și este greu de crezut că mai pot pierde calificarea. 


Prima manșă este programată pe terenul giurgiuvenilor, pe 26 sau 27 iulie, iar deplasarea, pe 2 sau 3 august. 


Sorți favorabili și pentru vicecampioana României, Steaua București, în turul al treilea preliminar al UEFA Champions League, ruta non-campioanelor. Steaua va juca în compania vicecampioanei Cehiei, Sparta Praga, evitând echipe mai puternice, precum Fenerbahce, Anderlecht, Ajax sau Șahtior Donețk. 


Șansele ca Steaua să ajungă în grupele UEFA Champions League sunt, însă, destul de mici. Dacă va trece de Sparta Praga, Steaua va întâlni una din echipele Manchester City, Porto, Villarreal, Borussia Monchengladbach sau AS Roma. 


Și echipele calificate în Europa League și-au aflat adversarele din turul al treilea preliminar. FC Viitorul va întâlni echipa belgiană KAA Gent, Pandurii Târgu Jiu va juca împotriva câștigătoarei dintre Maccabi Tel Aviv (Israel) sau Kairat Almaty (Kazahstan), iar CSMS Iași, dacă va trece de Hajduk Split (în tur, 2-2), va întâlni pe Oleksandria, din Ucraina. 


Cele două manșe sunt programate pe 28 iulie, respectiv 4 august.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6848 secunde