Euro 2016

Cine va fi noua regină a fotbalului continental

151
Cine va fi noua regină a fotbalului continental - cinevafi-1467994418.jpg

Articole de la același autor

Duminică, de la ora 22, la Paris, pe Stade de France din Saint-Denis, se va disputa finala Cam-pionatului European de fotbal, între reprezentativele țării gazdă și Portugaliei. 


Naționala Franței nu are mult timp la dispoziție să sărbă-torească victoria împotriva Germaniei, din semifinale, scor 2-0. Selecționerul Didier Deschamps declara la finalul partidei: "Nu am obținut nimic deocamdată", referindu-se la faptul că meciul cu Germania nu va avea nicio însemnătate dacă nu învinge Portugalia în finală. O națională a Portugaliei care este condusă din teren de un Cristiano Ronaldo din ce în ce mai bun. Odată cu avansarea în fazele superioare ale competiției, jucătorul lui Real Madrid a devenit mai percutant, mai decisiv. 


Ambele echipe se vor putea baza pe tot lotul de jucători de-plasat la această competiție, fiind scutiți de accidentări grave sau suspendări. 


Pe lângă trofeul european, miza acestei partide este una imensă și în vederea obținerii distinc- țiilor individuale. Duelul Cristiano Ronaldo-Antoine Griezmann va decide în mare parte cine va fi desemnat cel mai bun jucător al turneului și cine devine automat favorit la câștigarea Balonului de Aur. Cei doi fotbaliști s-au întâlnit și în finala UEFA Champions League de anul acesta, dintre Real Madrid și Atletico Madrid, unde câștig de cauză a avut portughezul. 


Partida va fi arbitrată de o brigadă din Anglia, ce îl va avea la centru pe Mark Clattenburg, asistat de Simon Beck și Jake Collin. 


Meciul va fi transmis în direct pe Pro Tv și Dolce Sport 1.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5633 secunde