Horia Tecău, cap de serie nr. 1 în turneul de la Auckland

Un constănțean care nu se teme de haka

747
Perechea Horia Tecău (România) / Ro-bert Lindstedt (Suedia, nr. 1) participă, săptămâna aceasta, la turneul de la Auckland (Noua Zeelandă), competiție în care organizatorii oferă premii în valoare totală de 398.250 de dolari.
În partida din optimi, tenismanul constănțean și partenerul său îi întâlnesc pe Jose și Mikal Statham, reprezentanți ai țării gazdă, beneficiari de wild-card. Haka, celebrul ritual războinic al rugbiștilor All Blacks, se apropie și de terenul de tenis!
Pentru prezența pe tabloul principal, cuplurile au asigurați 2.100 de dolari, calificarea în sferturi aducând 3.600 de dolari și 45 de puncte ATP.
Finala Heineken Open se va desfășura sâmbătă, 15 ianuarie, pe suprafață rapidă.
v v v
Tenismanul constănțean Alexandru Bu-zelan, de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS, a câști-gat două medalii de bronz la Campionatele Naționale de Iarnă pentru categoria de vârstă 16 ani, turneu desfășurat, zilele trecute, la Centrul Național de Tenis din București.
La simplu, Buzelan a disputat finala mică și s-a impus, în două seturi, scor 6-1, 6-2, în fața lui Arthur Culicovschi, de la CSM Dunărea Galați.
La dublu, tot în finala mică, perechea Alexandru Buzelan / Arthur Culicovschi a trecut, scor 2-6, 6-3, 10-7, de cuplul Marius Frosa (Dacia Galați) / Sorin Roșca (TC Micul AS Iași).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 06 Ianuarie 2011
Stire din Sport : O revenire fabuloasă
Pagina a fost generata in 0.3984 secunde