CS Tomis, program modificat în Liga Națională

486
Federația Română de Handbal a modificat datele de disputare ale etapelor a 15-a și a 16-a din Liga Națională fe-minină.
Astfel, etapa a 15-a, programată inițial pe 13 februarie, se va disputa pe 9 februarie, în timp ce etapa a 16-a, programată inițial pe 20 februarie, va avea loc pe 13 februarie. Pentru CS Tomis Constanța, vestea nu este îmbucurătoare, fetele antrenate de Ion Pușcașu urmând să joace, pe 4 și 5 februarie, la Rostov pe Don, meciurile din optimile Cupei Cupelor.
Echipa va reveni în țară pe 6 februarie, iar pe 9 februarie, este programată, conform noii planificări, confruntarea cu CSM București, în deplasare.
În etapa a 16-a, pe 13 februarie, Tomis evoluează pe teren propriu împotriva campioanei Oltchim.
Decizia de schimbare a datelor de disputare a celor două etape a survenit datorită faptului că, în perioada 14-25 februarie, loturile naționale de junioare și tineret vor susține stagii de pregătire, informează site-ul cstomisconstanta blogspot.ro.
De asemenea, la propunerea clubului gazdă, meciul dintre HCM Buzău și CS Tomis, din etapa a 11-a a Ligii Naționale, programat inițial pe 16 ianuarie, se va disputa o zi mai devreme, pe 15 ianuarie, în Sala Sporturilor "Romeo Iamandi" din Buzău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2751 secunde