Un handbalist de la HC Dobrogea Sud, la turneul preolimpic de la Podgorica

116
Un handbalist de la HC Dobrogea Sud, la turneul preolimpic de la Podgorica - unhandbalist2-1615564112.jpg

Articole de la același autor

Handbalistul brazilian Fabio Chiuffa, de la HC Dobrogea Sud, este prezent, în acest sfârşit de săptămână, la Podgorica, unde participă, alături de colegii din naţionala ţării sale, la turneul preolimpic pentru JO de la Tokyo.

După ce a înfruntat, vineri seară, Norvegia, reprezentativa sud-americană va juca, sâmbătă, de la ora 18.30, cu Coreea de Sud, iar duminică, de la ora 18.30, cu Chile. Primele două clasate obțin biletele pentru Tokyo.

„Avem o șansă bună de calificare, dar trebuie să luptăm pentru victorie în fiecare meci. Norvegia este mare favorită. Pe hârtie, urmăm noi. Dar Chile ne-a bătut ultima dată, la Jocurile Panamericane, iar Coreea nu este o echipă ușor de învins”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, Fabio Chiuffa.

Extrema Dobrogei Sud are deja în palmares o participare la Jocurile Olimpice, la Rio de Janeiro, în 2016, când Brazilia a fost gazdă.

Chiuffa a evoluat, la începutul acestui an, la Campionatul Mondial.

XXX

Junioarele II de la CS Medgidia participă, în perioada 12-14 martie, la returul etapelor cu numărul 4-6 din cadrul Campionatului Național de handbal. Competiția este găzduită de Sala Sporturilor „Andreea Nica” din Slobozia.

Sâmbătă, de la ora 17.40, este programat derby-ul dobrogean CS Năvodari - CS Medgidia, iar duminică, de la ora 11.40, adversara echipei din Medgidia va fi ACSO Viitorul Pantelimon. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3744 secunde