HC Dobrogea Sud, între acţiunile naţionalei şi campionatul intern

125
HC Dobrogea Sud, între acţiunile naţionalei şi campionatul intern - hcdobrogea2-1615386768.jpg

Articole de la același autor

Preliminariile EURO 2022 la handbal masculin țin capul de afiș în aceste zile.

Fără portarul Ionuţ Iancu, infectat cu virusul Covid-19, dar cu Daniel Vasile și Gabi Ilie, de la HC Dobrogea Sud, în lot, naţionala României a ajuns cu bine la Priştina pentru meciul cu Kosovo, contextul fiind favorabil tricolorilor. Muntenegru a pierdut în Suedia, scor 24-27, și rămâne cu două puncte, vicecampioana mondială distanțându-se în fruntea Grupei a 8-a, cu 6 puncte.

Un alt handbalist al Dobrogei Sud, brazilianul Fabio Chiuffa, luptă pentru un obiectiv major în această săptămână: calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Naţionala ţării sale se bate cu Norvegia, Chile și Coreea de Sud pentru unul dintre primele două locuri ale turneului preolimpic.

XXX

După încheierea perioadei rezervate echipelor naționale, pe 22 și 23 martie, la Sala „Lascăr Pană” din Baia Mare, se vor disputa meciurile din etapa a 19-a a Ligii Naţionale, precum și restanța CSU Suceava - Dinamo Bucureşti, contând pentru etapa a 18-a. HC Dobrogea Sud va juca împotriva CSM-ului București, pe 23 martie, de la ora 15.50, partida urmând a fi transmisă în direct la TVR 2, informează site-ul oficial al clubului constănţean.

Federația Română de Handbal a programat și meciurile din etapa a 20-a, la începutul lunii viitoare, la Brașov. Pe 1 aprilie, HC Dobrogea Sud va juca partida cu CSM Focșani. Următoarele patru etape vor fi incluse într-un nou turneu, în perioada 5-8 aprilie, la Cluj-Napoca. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3895 secunde