Uncle Bob, campioană incontestabilă la Constanța Streetplay Cazino

236
2
Uncle Bob, campioană incontestabilă la Constanța Streetplay Cazino - unclebob-1503939164.jpg
Potul cel mare la Superbet Constanța Streetplay Cazino, turneul de baschet 3x3 care a dat, în week-end, startul noului sezon Sport Arena Streetball, a fost cucerit de Uncle Bob, echipa veteranului Bogdan Amăriucăi. Acesta a devenit, la 41 de ani, cel mai vârstnic câștigător al unui turneu Sport Arena Streetball la categoria Open masculin. |


Cu o echipă construită pe sistemul "unchiul și nepoții", Bogdan Amăriucăi i-a avut alături pe Anton Diaconescu, Florin Nica și Ioan Tudor, oricare doi dintre ei, împreună, nereușind să-l egaleze la ani pe veteranul echipei. 


Pornită cu a 17-a șansă în turneu, echipa Uncle Bob a câștigat toate cele șase meciuri, având o forță ofensivă ce cu greu a putut fi stăvilită și care s-a concretizat într-o medie de 20,5 puncte pe meci, aproape de limita maximă. Campionii și-au asigurat premiul cel mare, în valoare de 4.500 de lei. În ultimul act, Uncle Bob a dispus de Rahova̛ s Finest, scor 21-17. 


Peste 250 de jucători, la toate categoriile de vârstă, s-au înscris în turneul de la Cazino, iar mii de spectatori s-au perindat, sâmbătă și duminică, pe la terenurile amenajate în fața emblematicii clădiri din Constanța. 


Categoria Open Feminin a fost adjudecată de Spontaneous Team, cu fosta mare jucătoare Svetlana Drăgușin în componență, alături de campioana europeană de baschet 3x3 Andra Hass, Carmen Vrânceanu și Corina Stânga, fiica legendarului handbalist român Vasile Stângă. Spontaneous Team a învins în finală pe Agro Squad, scor 16-14. 


Pe lângă meciurile încinse din grupe, demonstrațiile de kendama au fost principalul punct de atracție în seara de sâmbătă, CRBL fiind prezent alături de discipolii săi de la King Dama, brandul românesc al celebrei jucării japoneze care este din ce în ce mai popular. CRBL a prezentat fanilor o ediție limitată de kendama, care imită mingea oficială de baschet 3x3. Concursul de aruncări a oferit din nou șansa fanilor să-și etaleze calitățile pe terenul de baschet și să câștige premii în bani. 


AFO de la Subcarpați a pus baschet 3x3 pe rime și a încins atmosfera, duminică seară, înainte de marea finală, iar trupele de dans și majorete ale Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" au animat pauzele turneului costănțean. 


Comentează știrea

Eu
29 august 2017
Motiv

Cam de aia nationala de baschet are numai infrangeri de la 30 de puncte in sus diferenta...noi de ocupam cu bambilici 3 la3...

Tu
29 august 2017
Cauza

Esti destept si profund ! Si noi care nu intelegeam de ce pierde in halul asta nationala .. Plus ca a inceput si ploaia !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2288 secunde