Unde ne trimitem copiii să facă sport

461
Lupte greco-romane
Copiii care doresc să practice luptele greco-romane, o disciplină de mare tradiție a sportului românesc, pot veni să-și demonstreze calitățile în fața specialiștilor de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS. Selecțiile au loc în zilele de luni, miercuri și vineri, între orele 18.00-20.00, la sala de sport a Colegiul Tehnic de Marină "Alexandru Ioan Cuza" (fostul Navrom), zona Poarta 6.

Kaiac-canoe
Șansa le surâde elevilor care vor să calce pe urmele lui Ivan Patzaichin. CS Farul caută tinere talente pentru secția de kaiac-canoe, iar selecțiile se fac zilnic, atât dimineață, cât și după-amiaza, la baza nautică, amplasată în spatele Campusului Universitar. Sunt așteptați copii cu vârste cuprinse între 11 și 16 ani, de pregătirea lor ocupându-se profesorii Maria, Ștefan și Gabriel Aftenie. Antrenamente se fac pe lacul Siutghiol, iar în perioada rece, în sală.

Baschet
CS Phoenix organizează acțiuni de selecție la disciplina baschet. Sunt așteptați copii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani, care vor deveni componenți ai echipelor de baby-baschet și mini-baschet. Trialurile au loc la Școala nr. 29 (luni, miercuri, orele 18.00-19.30) și la Liceul teoretic "Lucian Blaga" (marți, joi, orele 18-19.30). Înscrieri se fac și la tel. 0734.201.676.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2148 secunde