Valentino Rossi, tentat să devină pilot de raliuri

460

Articole recomandate

Multiplul campion de motociclism, italianul Valentino Rossi, ia în calcul o carieră în campionatul de raliuri, după ce își va încheia conturile cu sportul pe două roți, informează Reuters.
Driverul echipei Yamaha a avut contact, în trecut, cu lumea raliurilor, în 2002 luând parte la etapa din Țara Galilor, pe care a abandonat-o, din cauza unui accident, dar pe care dorește să o abordeze cu succes luna viitoare.
"Am participat la teste pentru Raliul Țării Galilor. Am șofat pe ploaie, în noroi și la o temperatură de trei grade. Știu că e greu, trebuie să mă trezesc la 4 dimineața și să fiu concentrat la maxim tot timpul. Dar, de data aceasta, vreau să termin cursa", a declarat Rossi.
"Doctorul" și-a prelungit contractul cu Yamaha până în 2010 și nu vrea să speculeze în legătură cu viitorul său: "După 2010, o să vedem ce-o să fie".
Rossi a fost curtat și de echipa de Formula 1 Ferrari, care a dorit să-l coopteze în "Marele Circ", dar contactele dintre pilot și scuderie s-au rezumat numai la teste efectuate pe monoposturile "Căluțului cabrat".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4491 secunde