Vali Ghionea va juca împotriva HCM-ului

1581
Internaționalul român Valentin Ghionea a părăsit pe Pick Szeged și a semnat cu UCM Reșița, urmând a evolua pentru noua sa echipă în partida cu HCM Constanța, din etapa a 18-a a Ligii Naționale de handbal masculin, programată astăzi, de la ora 18.00, în direct de Digi Sport Plus.
Site-ul oficial al echipei maghiare a anunțat că, deși solicita o anumită sumă de bani în schimbul dezlegării, formația din Szeged a renunțat la această pretenție, contractul dintre cele două părți fiind reziliat de comun acord.
v v v
Ieri, la sediul EHF de la Viena (Austria), a avut loc tragerea la sorți a partidelor din sferturile de finală ale cupelor europene la handbal masculin.
Echipele românești rămase în cursă vor evolua după următorul program: Cupa Cupelor: Steaua București - HC Kolubara (Serbia), formația la care evoluează constănțeanul Marius Stavrositu scăpând de adversarii puternici, Portland San Antonio sau VFL Gummersbach; Challenge Cup: RD Slovan Ljubljana (Slovenia) - CS Universitatea Suceava, Sporting Lisabona - Știința Bacău.
Meciurile tur sunt programate pe 27 / 28 martie, iar cele retur, pe 3 / 4 aprilie. Învingătoarele se vor califica în semifinale, urmând a-și afla adversarele din penultimul act la tragerea la sorți, din 6 aprilie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2518 secunde