Dumitru Muși conduce naționala de handbal feminin în amicalele cu Franța

1651
Reprezentativa de handbal feminin a României, formată din jucătoare din lotul lărgit, se deplasează, astăzi, în Franța, unde, mâine și sâmbătă, va disputa două meciuri de verificare, în care adversară îi este selecționata țării gazdă, vicecam-pioana mondială pregătită de Olivier Krumbholz.
Delegația tricoloră, în componența căreia se regăsesc și două handbaliste de la CS Tomis Constanța, Florina Zamfir și Diana Druțu, este condusă de directorul tehnic Remus Drăgănescu și de fostul secund al naționalei, constănțeanul Dumitru Muși, selecționerul Radu Voina fiind angrenat cu Oltchim în meciuri de campionat.
Altfel, în perioada 24-28 februarie, la Baia Mare, echipa națională de handbal feminin-tineret a României va disputa patru meciuri amicale, în compania a două echipe din Liga Națională (U Cluj și HCM Baia Mare) și a unei selecționate a junioarelor din oraș.
Tricolorele mici, antrenate de Mariana Tîrcă, se află deja la Baia Mare, într-un stagiu de pregătire de o săptămână. Meciul de sâmbătă cu HCM se va desfășura la Negrești Oaș, iar celelalte trei (astăzi - cu selecționata de junioare, vineri - cu U Cluj, duminică - din nou cu HCM), la Baia Mare.
La acțiune, au fost convocate și două jucătoare de la CS Tomis, Mihaela Petrescu și Andreea Dincă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2113 secunde