Vasile Dușu, mulțumit de medaliile de la lupte libere

1358
Vasile Dușu, mulțumit de medaliile de la lupte libere - 4736c662fb27a953e23fb1a88c0bd24a.jpg
Antrenorul de lupte de la CS Farul Constanța, Vasile Dușu, s-a declarat mulțumit de evoluțiile celor doi sportivi cu care a participat la Campionatul Național de seniori la lupte libere de la Lugoj, Marius Enache și Ion Pascu, ambii urcând pe podium. Enache a concurat la categoria 60 kg și a obținut medalia de argint, iar Pascu la 84 kg, unde a fost al treilea.
"După trei meciuri câștigate, Enache a pierdut apoi în finală (1-2 la reprize) în fața unui luptător care s-a dovedit mai bun, George Bucur, de la Steaua, component al lotului național, participant la Mondiale. În ultimul act ar fi trebuit să ajungă și Pascu, însă l-a tras în jos înfrângerea din serie la Vlad Boieriu (Mureșul Tg. Mureș), într-un meci în care sportivul nostru a fost furat pe față. Remarcăm sprijinul pe care-l primim de la societatea Celco (președinte CA, Niculae Dușu), unde Enache și Pascu sunt angajați", a declarat, pentru "Cuget Liber", Vasile Dușu.
vvv
Veste bună și din box, unde, după cum ne-a precizat arbitrul AIBA Toma Matei, președintele Asociației Județene de Box Constanța, pugilistul Ion Băluță, de la CS Năvodari (antrenor, Ablalim Ferodin), a câștigat categoria 54 kg a Concursului Național de tineret, de la Craiova, întrecere cu rol de selecție în vederea alcătuirii lotului național.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 21 Octombrie 2009
Stire din Sport : "Sirene" prea sfioase
Miercuri, 21 Octombrie 2009
Stire din Sport : Alexandru Tudor, reținut de la delegări
Pagina a fost generata in 1.9795 secunde