Victorie concludentă pentru CS Phoenix Constanța

147

Articole de la același autor

CS Phoenix Constanța a reușit o victorie importantă, marți seară, în Sala Sporturilor, împotriva echipei CS Agronomia București, scor 75-61 (40-29), în ultima partidă a turului, din faza semifinală a Ligii l de baschet feminin.

Jucătoarele antrenate de Predrag Stanojcic și Dan Constantinescu au reușit un meci foarte bun, împotriva unei echipe valoroase a campionatului. CS Agronomia a reușit să conducă la patru puncte în debutul partidei, însă constănțencele și-au transpus rapid în teren superioritatea, transformând un -4, în +21 de puncte. În final, CS Phoenix s-a impus cu un liniștitor 75-61 și sunt ca și calificate la turneul final de promovare în Liga Națională.

Pentru CS Phoenix Constanța au marcat: Chelsea Douglas (34 de puncte), Bianca Fota (13), Selena Kirberg (7), Ecaterina Armanu (6), Gabriela Măgurean (6), Jasany Williams (4), Teodora Armanu (4), Mădălina Geleriu (1).

Runda următoare, programată duminică, 18 martie, CS Phoenix va juca tot în Sala Sporturilor, împotriva celor de la CSM-CSȘ Ploiești.

Clasament: 1. CSM Târgoviște (17 p), 2. CSU CSM Oradea (16 p),

3. CS Phoenix Constanța (16 p),

4. CS Agronomia București (14 p), 5. CS Rapid București (12 p),

6. CSM CSS Ploiești (10 p),

7. ACS KSE Târgu Secuiesc (10 p), 8. Sportul Studențesc (10 p).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8835 secunde