Victorie pentru HC Dobrogea Sud și în cea de-a doua confruntare cu Talent Plzen

164
Victorie pentru HC Dobrogea Sud și în cea de-a doua confruntare cu Talent Plzen - hcdobrogea-1538996341.jpg

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud este în turul 3 al Cupei EHF! Constănțenii au obținut a doua victorie la Sala Sporturilor, în returul cu Talent Robstav MAT Plzen, scor 29-23. Scenariul a fost aproape identic ca sâmbătă, când HCD a câștigat cu 28-21. 


Prima repriză a fost la fel de echilibrată, cehii reușind să facă un joc bun în atac și să marcheze constant prin interul dreapta Stehlik, centrul Douda și extrema dreapta Chmelik. Iancu a avut câteva parade de excepție, iar HCD a intrat la pauză cu un avantaj minim, 14-13. Cu o bancă mai lungă și o apărare mai agresivă, HCD a făcut diferența în repriza secundă, chiar dacă Plzen a răspuns cu o apărare avansată și un portar, Smid, în mare formă. 


Pivotul Marius Mocanu a fost principalul marcator, secondat de Nistor și Crnoglavac. "Am demonstrat că suntem mai valoroși decât echipa din Cehia, ne bucură victoriile și sperăm să continuăm pe linia aceasta", a declarat Marius Mocanu. Au evoluat echipele: Iancu, Mitrevski Vasile – Toma 2 goluri, Crnoglavac 4, Kevic 3, Mocanu 6, Vujovic 1, Csog 1, Nistor 4, Malinovic 2, Ignat, Mladenovic 1, Chikovani 3, Andrei, Susanu / Talent Plzen: Smid – Stehlik 6 goluri, Douda 4, Safranek 3, Tonar 3, Chmelik 2, Ivancev 2, Sira 2, Nejdl 1, Sindelar. Arbitri: Loshak / Sajhbakov (Ucraina).




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4353 secunde