Victorii pentru CS Năvodari și ACS Tomitanii, în ultima etapă a turului din DNS

162
Victorii pentru CS Năvodari și ACS Tomitanii, în ultima etapă a turului din DNS - victorii-1510506513.jpg

Articole de la același autor

În cadrul etapei a Vll-a a Diviziei Naționale de Seniori la rugby, ultima a turului, stadionul "Flacăra" a găzduit, sâmbătă, o partidă extrem de încinsă între fruntașele clasamentului, CS Năvodari și RC Bârlad. 


Meciul a avut două reprize distincte: în prima, oaspeții au controlat jocul, intrând la pauză în avantaj, 15-6, cea de-a doua fiind dominată de către dobrogenii pregătiți de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase, care au reușit să întoarcă rezultatul, scor final 25-15. Punctele celor de la CS Năvodari au fost marcate de Andrei Ciubotariu - două încercări și Nicu Ignea - 4 lovituri de pedeapsă și un drop-goal. 


Cea de-a doua formație din Constanța participantă în DNS, ACS Tomitanii, a jucat bine și în această rundă. Echipa antrenată de Cristian Cojocaru și Radu Mocanu a înscris nu mai puțin de 14 eseuri, dintre care 11 transformate, împotriva celor de la CSU AV Arad, tabela fiind "înghețată" la 92-0. Meciul a avut loc pe stadionul "Mihail Naca" din strada Primăverii. 


În urma acestor rezultate, turul s-a încheiat cu SCM Gloria Buzău lideră, cu 25 de puncte, urmată de CS Năvodari (24 p) și ACS Tomitanii (20 p, două partide mai puțin disputate). Tomitanii mai are de jucat două partide pe teren propriu: sâmbătă, 18 noiembrie, cu CSM Bucovina Suceava, și pe 25 noiembrie, cu RC Bârlad.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0663 secunde