Viitorul a mai făcut o victimă: Astra II

461
1
Viitorul Constanța și-a confirmat statul de echipă puternică pe propriul teren și a învins, sâmbătă, scor 2-0 (1-0), Astra II Giurgiu.
Primul gol al întâlnirii a venit în min. 23: portarul Gavrilaș a gafat în propriul careu, mingea a fost interceptată de Benzar, care a înscris cu un șut de la marginea careului. Meciul nu fost lipsit de momente tensionate, iar în min. 60, antrenorul Viitorului, Cătălin Anghel, a fost trimis în tribune de arbitrul Florin Ghimbășan. Rezultatul final, 2-0, a fost consfințit de Simion, în min. 90, în urma unui șut puternic.
Viitorul: Bolboașă, Ninu, Turcu, Onicaș, Larie, Lazăr, Cristocea (min. 76, Albu), A. Chițu (min. 79, Simion), Păcuraru (min. 61, Bejan), Rusu, Benzar.

Comentează știrea

4D
7 noiembrie 2011
Viitorul vrea sa joace pe stadionul Portul!

Surse sigure au afirmat ca Hagi doreste sa cumpere stadionul Portul, apoi sa-l demoleze si sa construiasca un nou stadion! Daca sindicatul din port isi da acordul, stadionul de pe bdl 1 Mai va deveni locul unde Viitorul va evolua in Liga 1! Pe stadionul Farul urmand sa joace Farul sau Sageata daca intra in Liga 1...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4123 secunde