Viitorul i-a transferat pe steliștii Onicaș și Vlad Rusu

838
Viitorul i-a transferat pe steliștii Onicaș și Vlad Rusu - viitorul-1309811992.jpg
Viitorul Constanța a transferat doi jucători de la Steaua, mijlocașul Mihai Onicaș și atacantul Vlad Rusu, care au semnat contracte pe câte trei ani.
"Sper să promovăm în Liga 1, indiferent că vom reuși acest lucru la finalul actualului sezon sau în 2013", a declarat Onicaș, pentru site-ul oficial al clubului. Jucătorul a spus că, pentru a veni la Vii-torul, a refuzat echipa de pe locul trei din Repu-blica Moldova, participantă în Europa League.
Pe lângă Onicaș și Rusu, echipa constăn-țeană mai vrea să achiziționeze patru tineri de la Steaua: Toșca (fundaș stânga), Lazăr, Bejan (mijlocași centrali) și Albu (atacant).
Viitorul s-a reunit ieri, la primul antrenament participând 25 de jucători: Costea, Buzbuchi - portari; M. Rusu, Larie, Nazâru, Tudorache, Ninu, Păcuraru, E. Asan, Mitache, Evdochim - fundași; Onicaș, Al. Chirilă, I. Călin, Iancu, Cris-tocea, Iosofache - mijlocași; R. Lupu, Hertu, Pantelie, Vl. Rusu, Chițu, Sin, Șt. Sandu, B. Nicola - atacanți. Din lot mai fac parte Cureteu, portarul Șerban, Cârstocea, Benzar și Gavra.
Mijlocașul George Iosofache, de la CF Brăila, va fi testat de Viitorul în perioada ur-mătoare. Echipa constănțeană s-a despărțit în această vară de Bică, Forminte și Marinkovic (care va fi împrumutat un an la Poli Iași), iar Banoti, C. Popa, Evdochim, Șt. Sandu, M. Dan și Drăguț vor fi împrumutați și ei.
Viitorul se va pregăti la Constanța în această săptămână, intervalul incluzând și vizita medicală (astăzi), și câteva serii de teste fizice (miercuri și joi). Sâmbătă, este posibil să se dispute un joc-școală.
Între 11 iulie și 23 iulie, este prevăzut primul cantonament al verii, la Săcele (județul Brașov), în cadrul căruia Viitorul va susține și trei amicale: cu CSM Brașov (pe 16 iulie), cu Gaz Metan CFR Craiova (pe 20 iulie) și, foarte probabil, cu Chindia Târgoviște (pe 23 iulie).
Cel de-al doilea cantonament se va desfă-șura în perioada 27 iulie - 6 august, fie la Brașov, fie în Olanda, unde echipa constănțeană va disputa alte câteva meciuri de pregătire.
De pe 6 august, Viitorul se va antrena la Constanța, Liga a II-a debutând pe 20 august. Până atunci, constănțenii vor mai susține două meciuri amicale, pe 10 și 13 august.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6435 secunde