Viitorul se bate cu Dinamo pentru semifinale

406
Viitorul se bate cu Dinamo pentru semifinale - a91ad00b8877b3ba1c7ef5322bff5e9a.jpg
Echipa de juniori B Viitorul Constanța a realizat, vineri, a doua victorie de la faza de zonă a Campionatului Național, de la Ovidiu, 1-0 (Iancu 53) cu LPS Pitești.
Constănțenii, antrenați de Dan Rădulescu, au punctaj maxim după primele două etape, iar duminică susțin meciul decisiv pentru calificarea la turneul semifinal, cu Dinamo, autoare și ea a două victorii până acum, vineri trecând cu 6-0 de Sporting Suceava.
Echipa Viitorului din partida cu LPS Pitești a fost: Șerban - Babu (73 Bălașa), Țâru, Puțanu, Mitache - Mikolov, Boitoș (56 Spiescu), Ghenciu (41 Iancu) - Mihai (58 Ludu-șan), Taciuc, Vână (68 Atănăsoae).
În acest moment, Dinamo și Viitorul sunt la egalitate de puncte, opt, iar în cazul unei remize, duminică, se vor executa lovituri de departajare pentru desemnarea echipei calificate în semifinale.
Juniorii A întâlnesc Poli Timișoara pe "Voința"
Prima manșă a semifinalei Campionatului Național de juniori A (fotbaliști născuți după 1 ianuarie 1992) dintre Viitorul Constanța și Poli 2002 Timișoara se joacă duminică, 5 iunie, de la ora 10, pe stadionul "Voința" din Constanța. Returul e programat duminică, 12 iunie, de la ora 10, la Timișoara.
Viitorul (antrenor, Nicolae Roșca) s-a calificat în semifinale în urma câștigării turneului zonal de la Târgoviște, unde a înregistrat două victorii, 5-2 cu LPS Iași și 1-0 cu Steaua, și un egal, 1-1 cu Chindia Târgoviște. De cealaltă parte, Poli s-a impus la Brașov, cu trei victorii din trei me-ciuri: 4-1 cu CFR Cluj, 2-0 cu CSM Rm. Vâlcea și 2-1 cu FC Brașov.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6117 secunde