Viitorul nu i-a rezistat nici ea Ceahlăului

646
Viitorul nu i-a rezistat nici ea Ceahlăului - f24efe2764a8aee10646a4d3e9b6a605.jpg
Viitorul Constanța a pierdut cu 0-1 meciul de ieri, de pe terenul liderului Ceahlăul Piatra Neamț, contând pentru etapa a 19-a a Ligii a II-a la fotbal, seria întâi.
Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 43, de Fabbron, care, din fața porții, a îndeplinit o simplă formalitate, la pasa lui Constantinescu. Viitorul a avut însă ocazia să deschidă ea scorul, în minutul 18, când Cristocea a primit în careu de la Șt. Sandu, a șutat spre poartă, dar Villadsen a respins în corner. În minutul 84, Ceahlăul se putea desprinde la
2-0, dar Constantinescu a reluat cu capul peste poartă de la 4 m. Repriza secundă a fost condusă la centru de rezerva Cătălin Pană (București), care l-a înlocuit pe Mugurel Vădan (accidentat).
În urma acestui rezultat, Viitorul se menține pe locul patru în clasament, cu 29 de puncte, iar următorul meci va fi cu CS Otopeni, pe teren propriu, luni, 4 aprilie, de la ora 17.

Ceahlăul (antrenor, Costel Enache)
Villadsen - Nohai, Forminte, Vițelaru, Barna - Bădescu (80 Vădrariu), Achim, Cebotaru (cpt.), Chitoșcă (90+1 Cruceru) - M. Constantinescu, Fabbron (74 Margină).

Viitorul (antrenor, Cătălin Anghel)
C. Costea - Al. Chirilă, Păcuraru, Larie, Bică - Cârstocea, Benzar, Cristocea (cpt.) - R. Lupu, Șt. Sandu (75 Gavra), Chițu (58 Sin).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3187 secunde