Vin întăriri! FC Viitorul a transferat un mijlocaş spaniol

165
Vin întăriri! FC Viitorul a transferat un mijlocaş spaniol - vin-1600871175.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere că echipa se află pe un loc (14) în subsolul ierarhiei şi a acumulat numai două puncte în primele patru runde ale actualei stagiuni ale Ligii I, conducerea FC Viitorul a făcut o nouă mişcare pentru întărirea lotului.

Astfel, gruparea constănţeană a anunţat, ieri, transferul jucătorului spaniol Ion Gaztanaga Arrospide, care a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani.

Născut la 26 iunie 1991, Ion Gaztanaga Arrospide evoluează pe postul de mijlocaș și este fost internațional de juniori al Spaniei. A mai jucat în carieră pentru echipele spaniole Real Sociedad, Ponferradina, Numancia și Gimnastic de Tarragona, iar în ultimul sezon, pentru formația cipriotă AEL Limassol.

„Mult succes, Ion Gaztanaga, în tricoul negru-albastru!”, a transmis conducerea FC Viitorul.

XXX

Cei șase jucători ai FC Viitorul care au participat la ultimele partide ale Naționalei Under 21 au semnat prelungirea contractelor cu gruparea constănţeană.

Astfel, Virgil Ghiță (noul căpitan la reprezentativa U21), Andrei Ciobanu, Radu Boboc, Alexandru Mățan, Carlo Casap și George Ganea au semnat prelungirea angajamentelor cu FC Viitorul până în vara anului 2024. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Septembrie 2020
Stire din Sport : "Josemi" a semnat cu FC Viitorul
Pagina a fost generata in 1.2446 secunde