Vino să vezi o mare campioană! Ana Maria Popescu promovează scrima la Constanța

811
1
Vino să vezi o mare campioană! Ana Maria Popescu promovează scrima la Constanța - vino1474300379-1474370096.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Scrimă organizează, astăzi, de la ora 18.00, o amplă acțiune simultană de promovare a scrimei și de atragere a cât mai multor copii către acest sport, în 11 orașe din România, printre care și Constanța. 


La aproximativ o lună de la întoarcerea de la Jocurile Olimpice de la Rio, Ana Maria Popescu (Brânză), Tiberiu Dolniceanu, Simona Gherman, Simona Pop, Loredana Dinu, Mihai Covaliu și alți actuali și foști campioni ai scrimei românești se vor afla în 11 orașe ale țării - Constanța, Slobozia, Iași, Târgu Mureș, Cluj Napoca, Satu Mare, Oradea, Timișoara, Craiova, Brașov și Râșnov - în acțiunea intitulată "FlashMob România 2016", pentru demonstrații simultane, poze, autografe și alte acțiuni de popularizare a acestui sport, alături de sportivii și antrenorii de la cluburile de scrimă din orașele mai sus-menționate. 


La Constanța, în centrul atenției se va afla Ana Maria Popescu (Brânză), cam-pioană olimpică la Rio. Acțiunea se va desfășura la City Park Mall, iar alături de Ana Maria, se vor afla mulți copii, sportivi, antrenori, conducători de cluburi care au secții de scrimă, în speță CS Farul și 


CSS 1. "Este vorba despre un program național de promovare a scrimei în rândul tineretului, organizat de Federația Română de Scrimă, în parteneriat cu asociațiile județene de specialitate. Este o mare onoare pentru Constanța să fie vizitată chiar de Ana Maria Popescu, recent medaliată cu aurul olimpic. Îi invităm la eveniment pe toți iubitorii scrimei, ai sportului, ai mișcării în general. Este o excelentă oportunitate pentru copii de a dialoga cu un sportiv care a ajuns în vârful ierarhiei", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul adjunct al CS Farul, Sorin Bașturea. 


Și celelalte colege de echipă ale Anei Maria Popescu vor merge în mari orașe ale României, unde scrima este bine reprezentată. Astfel, Simona Gherman va fi prezentă la Brașov, Loredana Dinu - la Craiova, iar Simona Pop - la Satu Mare. 


Federația Română de Scrimă precizează, pe site-ul oficial, că în fiecare oraș se va afla cel puțin un fost sau actual sportiv medaliat la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale sau Campionatele Europene. 


Comentează știrea

constantean
20 septembrie 2016
felicitari!

Bravo, pentru o astfel de initiativa!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4613 secunde