Volei pe plajă / Au încins nisipul! Premii consistente pentru campionii României

123
Volei pe plajă / Au încins nisipul! Premii consistente pentru campionii României - 1-1660740888.jpg

Articole de la același autor

Desfășurat la Iași, Campionatul Național de volei pe plajă 2022 și-a stabilit campionii la finalul unui turneu extrem de disputat și spectaculos.

La masculin, titlul național a revenit perechii formate din Valentin Hupoiu și Bogdan Bratosin, de la Știința București. Aceștia au învins, cu scorul de 2-0, în finală, cuplul Sergiu Rodina/Octavian Micu, de la UV Timișoara, informează Federaţia Română de Volei.

Medaliile de bronz au revenit perechii Robert Vîrlan/Dragoș Unguraș (UV Timișoara), care a dispus cu scorul de 2-0 (21-17, 21-12) de cuplul Bogdan Mehedințeanu/Bogdan Moroldo (CSU ASE București).

În competiția feminină, titlul a fost adjudecat de perechea Adina Stanciu/Ioana Ordean, de la CSU Reșița/CSS Caransebeș. Cele două au dispus în meciul decisiv, cu scorul de 2-1, de cuplul Adriana Răileanu/ Anca Pașca (CSU Galați).

Medaliile de bronz au fost câștigate de echipa Diana Milea/Diana Dumitru (CSU Reșița/CSS Caransebeș), care a dispus cu scorul de 2-1 de cuplul Naomi Brehuescu/Iustina Corcoz (CSM Timișoara).

Echipele campioane au primit câte un cec în valoare de 1.600 de euro, formațiile de pe poziția a doua câte 1.200 de euro, iar bronzul a fost premiat cu 800 de euro de echipă.

Foto: Federaţia Română de Volei / frvolei.eu 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4641 secunde