Spectacol voleibalistic pe plaja "Perla Venusului"

Prima etapă a Turneului Open Venus începe astăzi

162
Prima etapă a Turneului Open Venus începe astăzi - spectacolvoleipeplaja-1435256758.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi și până duminică, pe plaja "Perla Venusului" se va desfășura Turneul Open Venus la volei pe plajă, aflat la prima ediție. La competiție, s-a putut înscrie orice jucător amator sau profesionist, din țară sau din străinătate. Până ieri la prânz, erau înscrise 15 echipe. 


Meciurile se vor desfășura de dimineață, de la ora 8.00, până seara la apusul soarelui. Finalele și festivitatea de premiere vor avea loc duminică. Premiile pentru locul I la ambele categorii sunt atractive - câte 100 euro, medalii și diplome. 


"Promitem spectacol și îi invităm pe iubitorii beach-volley-ului să vină și să-și susțină favoriții. Vor veni și componenții echipelor naționale ale Moldovei. Va fi cu adevărat un show! Principalul obiectiv al turneului îl reprezintă pregătirea sportivilor pentru Naționale. Ne dorim să promovăm beach-volley-ul în Mangalia, iar turneul acesta reprezintă o foarte bună oportunitate de a face acest lucru", a declarat, pentru "Cuget Liber", Adelin Tecu, reprezentantul Federației Române de Volei. 


Competiția este găzduită de președintele CS Mangalia, Dragoș Dima, care a menționat faptul că este interesat ca, în viitor, să fie înființată o secție de volei la Mangalia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4855 secunde