Voleibaliştii constănţeni, doar varianta victoriei în partida cu Ştiinţa Bucureşti

177
Voleibaliştii constănţeni, doar varianta victoriei în partida cu Ştiinţa Bucureşti - 1-1676639200.jpg

Articole de la același autor

Meci foarte important pentru voleibaliştii de la CSM Constanţa, în etapa a 18-a a Diviziei A1. Sâmbătă, 18 februarie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor, echipa antrenată de Răzvan Parpală şi Florin Voinea primeşte vizita celor de la CS Ştiinţa Bucureşti, echipă aflată în subsolul clasamentului.

În tabăra constănţeană, cuvântul de ordine este victoria, care ar fi a opta din actuala stagiune. De altfel, pentru CSM este unica opţiune, un eventual eşec compromiţând serios şansele constănţenilor de acces în play-off.

Celelalte partide ale rundei se vor juca, sâmbătă, după următorul program: Ştiinţa Explorări Baia Mare - Unirea Dej, CSM Suceava - SCM Zalău, CSA Steaua Bucureşti - CSM Arcada Galaţi (ora 17.30, în direct la TVR 3) şi SCMU Craiova - CS Rapid Bucureşti.

XXX

Tot sâmbătă, 18 februarie, dar de la ora 12.30, la sala de jocuri a Complexului Sportiv „Tomis” din strada Flămânda, este programat derby-ul etapei a 8-a din Divizia A2 la volei feminin, de o parte şi de alta a fileului aflându-se echipele CSM Constanţa şi ACS Sport Plus Brăila.

Fetele antrenate de Radu Began şi Florin Voinea ţintesc cel de-al şaptelea succes din acest sezon, mai ales că un succes de trei puncte le-ar readuce pe primul loc în clasamentul Seriei Est. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4603 secunde