Sprijin pentru victimele violenței domestice

1068
Sprijin pentru victimele violenței domestice - xsprijin2-1676639277.jpg

Articole de la același autor

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța, în parteneriat cu Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, implementează, în această perioadă, proiectul „Venus- împreună pentru o viaţă în siguranţă”. Potrivit reprezentanţilor instituţiei, acesta are ca obiectiv specific reducerea numărului de persoane aparţinând grupurilor vulnerabile, prin furnizarea unor servicii sociale-medicale, socio-profesionale, de formare profesională adecvate nevoilor specifice.

Precizăm că în cadrul grupului de suport, victimele violenţei domestice beneficiază de servicii de consiliere psihologică, în vederea restabilirii echilibrului psihoemoțional, depășirii consecințelor psihologice ale unor astfel de experiențe cu caracter negativ. De asemenea, ele vor primi informaţii despre serviciile de consiliere şi orientare vocaţională.

Atenţie! Serviciile care se pot acorda în urma evaluării inițiale a nevoilor victimei violenței domestice, pot fi: găzduire și asistență în cadrul Locuinței Protejate „Venus” Victimele Violenței Domestice și consiliere psihologică în cadrul Grupului de suport; consiliere și orientare vocațională; informare și asistență socială/servicii de asistență socială; asistență și suport în luarea unei decizii; integrare și participare socială și civică. Pentru informaţii suplimentare, sunaţi la numărul de telefon 0739.674.402 sau trimiteţi e-mail pe adresa [email protected].

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5063 secunde