App Store a generat încasări de 10 miliarde de dolari în cursul anului 2013

223
1
App Store a generat încasări de 10 miliarde de dolari în cursul anului 2013 - appleappstore-1389266160.jpg

Articole recomandate

Apple va anunța rezultatele financiare pentru primul trimestru din 2014, perioadă corespunzătoare ultimului trimestru calendaristic din 2013, la sfârșitul acestei luni. Până când ne va dezvălui performanțele financiare ale noilor sale telefoane și tablete care au apărut în cursul toamnei, compania se laudă cu vânzările magazinului de aplicații App Store, cifrele atinse fiind într-adevăr impresionante. 


În luna decembrie a anului trecut, utilizatorii sistemului de operare iOS au descărcat din App Store nu mai puțin de trei miliarde de aplicații, aceasta fiind cea mai activă luna din istoria serviciului. Acest număr record de descărcări s-a reflectat în vânzări, luna decembrie aducând încasări de un miliard de dolari. 


Dincolo de această lună-record, întregul an 2013 a fost unul benefic pentru ecosistemul Apple, totalul veniturilor în toate aceste douăsprezece luni ajungând la zece miliarde de dolari. După cum este cunoscut, Apple percepe un comision de 30 de procente din aceste venituri, ceea ce i-a asigura o sursă suplimentară de câștiguri deloc de neglijat, restul ajungând în mâinile dezvoltatorilor software.


Printre cele mai bine vândute titluri semnalate de Apple se numără Candy Crush Saga, Puzzles & Dragons, Minecraft, QuizUp și Clumsy Ninja. Pe lista companiilor producătoare de aplicații care s-au făcut remarcate se numără Duolingo, Simogo, Frogmind, Plain Vanilla Corp, Lemonista, BASE,  Savage Interactive și compania autohtonă Atypical Games, autoarea jocurilor Sky Gamblers: Cold War, Sky Gamblers: Storm Raiders și Battle Supremacy. 


Apple afirmă că, de la lansarea App Store și în prezent, vânzările de aplicații pentru telefoane și tablete le-au adus dezvoltatorilor încasări de 15 miliarde de dolari.  În acest moment, App Store oferă peste un milion de aplicații, circa jumătate dintre acestea fiind optimizate și pentru tablete.


Comentează știrea

christian louboutin bianca 140
28 februarie 2014
christian louboutin bianca 140

christian louboutin shoes kansas city Stiri IT : App Store a generat încasări de 10 miliarde de dolari în cursul anului 2013 | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin bianca 140 http://excelcms.plazapm.com/images/christian-louboutin-shoes.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4609 secunde