Apple s-a răzgândit. Cum va arăta noul iPhone

363
Apple s-a răzgândit. Cum va arăta noul iPhone - iphone6-1433250632.jpg

Articole recomandate

iPhone 6 este considerat de mulți cel mai bun telefon de pe piață. Însă nu toți sunt mulțumiți de el, iar acesta este probabil unul din motivele pentru care Apple ar putea lansa un nou model.


Se știe deja că noile modele de iPhone se bucură de un succes enorm pe piață la acest moment. Numeroși experți au declarat iPhone 6 cel mai bun smartphone, fapt confirmat într-o anumită măsură de numărul de modele cumpărate. Chiar și controversatul iPhone 6 Plus, telefon care a fost criticat atât de mult, se vinde foarte bine. Astfel, cele două smartphone-uri i-au ajutat pe cei de la Apple să recupereze mare parte din terenul pierdut în favoare celor de la Android în ultimul timp. 


Deși schimbarea pare a fi ajutat compania imens din punct de vedere al vânzărilor, aceasta nu a fost bine primită de unii dintre vechii posesori de iPhone. Principalul element criticat de aceștia a fost dimensiunea telefoanelor, ecranele de 4,7 și 5,5 inci fiind considerate mult prea mari. Acesta este unul din motivele pentru care Apple ar putea lansa un nou model de iPhone cu ecran de 4 inci anul viitor.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5436 secunde