Facebook aduce o noutate. Liber la reclame în Messenger

243
Facebook aduce o noutate. Liber la reclame în Messenger - facebookmessengerinactivoffline-1499870354.jpg

Articole recomandate

Facebook va permite inserarea de reclame în pagina de start a serviciului său de mesagerie instantanee, Messenger, a anunțat compania americană, marți. 


Această inițiativă reprezintă o nouă modalitate pentru celebra rețea de socializare de a-și crește veniturile obținute din publicitate, informează AFP.


După teste "promițătoare" în Australia și în Thailanda, "reclamele din Messenger sunt generalizate", a declarat compania într-un comunicat, subliniind faptul că 1,2 miliarde de persoane utilizează serviciul Messenger cu regularitate.


Facebook a invitat agențiile de publicitate să creeze reclame pentru pagina de start a aplicației mobile Messenger, care vor permite acestor companii să se adreseze unui număr mai mare de utilizatori.


În prezent, agențiile de publicitate pot să contacteze doar utilizatorii serviciului Messenger care au avut deja o conversație cu aceste companii.


Facebook nu a precizat data la care publicul larg va începe să vadă aceste reclame în meniul de start al aplicației Messenger.


Anunțul a fost făcut în contextul în care Facebook caută noi metode pentru a-și crește cota de piață în cadrul publicității digitale, care reprezintă partea principală a cifrei sale de afaceri.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Iunie 2017
Stire din Tehnologie : Facebook face o schimbare importantă!
Miercuri, 14 Iunie 2017
Stire din Tehnologie : Verizon a preluat Yahoo!
Pagina a fost generata in 0.526 secunde