Eforiile au luat fața stațiunii Venus! Cererea de vacanțe în cele două Eforii este în creștere

219
1
Eforiile au luat fața stațiunii Venus! Cererea de vacanțe în cele două Eforii este în creștere - 162265404521-1499869343.jpg

Articole de la același autor

Statisticile ANAT arată că până la finalul lunii iunie vânzările de vacanțe pe litoral prin agențiile de turism sunt mai mari cu 12 la sută față de anul trecut. 


Potrivit reprezentanților agențiilor de turism, creșterea este determinată și de introducerea, în premieră, de vara aceasta, a transportului cu avionul în pachetele de vacanță. Astfel, turiștii au posibilitatea să ajungă mai repede la mare de la Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca și Iași.


"2017 va fi un sezon cu mult mai bun decât în 2016, când vânzările de vacanțe pe litoral prin agențiile de turism au crescut cu 12%. Avem transport rapid cu avionul, dar avem și mai multe evenimente organizate pe litoral vara aceasta, care vor atrage mai mulți turiști români, dar și străini", este de părere dr. Alin Burcea, președintele ANAT.


Acesta mai susține că din ce în ce mai mulți turiști caută să se cazeze în Eforii. "Din datele de până acum, în clasamentul stațiunilor preferate pe litoral, după Mamaia, care este mereu prima, Eforiile au luat locul Venus. Cererea de vacanțe la Eforie Nord sau Eforie Sud o depășește cu mult pe cea de anul trecut, gradul de ocupare fiind de peste 80%, în luna iunie, potrivit discuțiilor avute de reprezentanții ANAT cu hotelierii din zonă", arată Adrian Voican, prim vicepreședinte ANAT.






Comentează știrea

xxx
21 iulie 2017
duda

rahat cu perje....stire mincinoasa......80% ??????.in iunie........?

Pagina a fost generata in 0.63 secunde