Fuziune de marcă în România! Se va întâmpla pe 31 martie

304
Fuziune de marcă în România! Se va întâmpla pe 31 martie - 1-1583151048.jpg

Articole recomandate

Operatorul Vodafone România a anunțat luni că a demarat proiectul de fuziune cu UPC, iar data efectivă a fuziunii este 31 martie 2020, urmând ca UPC România să își înceteze existența ca entitate juridică, fiind absorbită de către Vodafone România, relatează Agerpres.

"Dorim să vă informăm că Vodafone România și UPC România au demarat proiectul de fuziune dintre cele două companii. Data efectivă a fuziunii este 31 martie 2020 și reprezintă o etapă a procesului de integrare, care a început în 2019, imediat după aprobarea achiziției UPC de către Comisia Europeană. Ca urmare a fuziunii, UPC România își va înceta existența ca entitate juridică, fiind absorbită de către Vodafone România", a transmis luni operatorul Vodafone.

Ca urmare a fuziunii dintre cele două companii, Vodafone România va deveni furnizorul clienților UPC România de servicii fixe de telecomunicații, începând cu data de 31 martie.

"Vodafone România va iniția în perioada următoare o amplă campanie de informare a clienților UPC România, prin toate canalele – scrisori de informare care vor însoți factura de servicii, IVR, SMS, email, paginile online dedicate - cu privire la faptul că Vodafone România va deveni furnizorul acestora de servicii fixe de telecomunicații, începand cu data de 31 martie 2020, ca urmare a fuziunii dintre cele două companii, precum și despre toate modificările relevante legate de această schimbare", mai arată compania, care subliniază că va reveni cu mai multe informații despre această etapă la momentul fuziunii.

Veniturile totale ale Vodafone România au crescut cu 2% în trimestrul încheiat la 31 decembrie 2019, față de perioada similară a anului trecut, iar baza totală de clienți a ajuns la 11 milioane. Ca urmare a finalizării procesului de achiziție a UPC România în data de 31 iulie 2019, rezultatele pentru acest trimestru includ, de asemenea, cifrele raportate de UPC România.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3937 secunde