LG lansează 68 modele noi de televizoare pentru anul 2014

122
LG lansează 68 modele noi de televizoare pentru anul 2014 - lgwebostvlead-1394634463.jpg

Articole recomandate

LG a prezentat oferta de televizoare pentru anul 2014, compusă din nu mai puțin de 68 modele noi, printre care și numeroase televizoare OLED. Dezvăluită pentru început publicului sud-coreean, noua ofertă de televizoare LG cuprinde modele Smart TV bazate pe platforma WebOS, alături de numeroase televizoare OLED cu diagonale între 49 și 105 inch. Potrivit oficialilor companiei, LG are în portofoliu cea mai diversă ofertă de televizoare OLED de până acum.


LG a împrospătat și gama Cinema 3D cu noi modele de televizoare 3D, care includ suport pentru filme 3D la rezoluție 4K și procesor de imagine cu funcție pentru conversia 2D-3D a filmelor 4K obișnuite. Suplimentar, noile modele beneficiază de tehnologii care permit vizionarea de conținut 3D fără a fi incomodați de efectul de pâlpâire a imaginii, des resimțit la televizoare 3D de generație mai veche.


Cel puțin în unele regiuni ale lumii, problema accesului la filme 4K va fi parțial rezolvată cu ajutorul unui parteneriat între LG și diverși furnizori de conținut premium (Fox, Netfilx), respectiv companii de televiziune prin cablu și satelit. Promovând în mod direct dezvoltarea și distribuirea de conținut 4K, LG speră să impulsioneze achiziționarea de televizoare 4K și printre cei care au ezitat până acum din pricina ofertei de conținut prea săracă.


Cel puțin o parte dintre noile modele de televizoare vor beneficia și de sistem audio Ultra Surround, dezvoltat de LG în parteneriat cu specialiștii de la Harman Kardon.


Din păcate anunțul oficial făcut de LG nu conține și o listă de prețuri, sau date privind disponibilitatea noilor modele de televizoare în piețele de desfacere internaționale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4108 secunde