Noi telefoane marca Samsung? Aflăm pe 11 februarie!

188
Noi telefoane marca Samsung? Aflăm pe 11 februarie! - ddd-1578216467.jpg

Articole recomandate

Grupul sud-coreean Samsung Electronics va dezvăluit noi produse inovative la un eveniment care va avea loc în data de 11 februarie la San Francisco, a anunțat duminică cel mai mare producător mondial de telefoane mobile, analiștii estimând că este vorba de un nou telefon mobil pliabil și o nouă versiune a smartphone-ului Galaxy S, transmite Reuters, citată de Agerpres. Aceste lansări vin într-un context în care grupul sud-coreean încearcă să își mențină avantajul pe care îl are pe segmentele telefoanelor pliabile și al celor 5G, în condițiile în care rivalii săi se luptă să recupereze decalajul pe aceste segmente de piață în creștere.

"Samsung Electronics va dezvălui noi produse inovative care vor modela experiențele mobile în următorul deceniu" se arată într-o invitație trimisă de grupul sud-coreean. În invitație se precizează că evenimentul va avea loc la San Francisco și va fi transmis online începând cu ora locală 11 a.m. Invitația nu oferă alte detalii, dar conține o imagine în care se poate vedea conturul a două telefoane, unul în formă de pătrat și altul în formă dreptunghiulară.

În luna octombrie a anului trecut, Samsung Electronics a lansat un nou telefon pliabil care se desface vertical la fel ca vechile telefoane de tip flip. Primul telefon pliabil al celor de la Samsung, care se desface pe orizontală, a fost lansat în luna septembrie a anului trecut după o serie de întârzieri provocate de unele probleme la ecranul dispozitivului.

În mod tradițional, Samsung Electronics lansează în fiecare an o nouă versiune a modelului Galaxy S înaintea Congresului de telefonie mobilă de la Barcelona, care are loc în luna februarie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Decembrie 2019
Stire din Tehnologie : NASA a prezentat roverul Mars 2020
Pagina a fost generata in 0.2796 secunde