Noul iPad va avea o schimbare majoră

366
Noul iPad va avea o schimbare majoră - ipadair2overviewbb20141073244800-1480430008.jpg

Articole recomandate

Surse din anturajul producătorilor de componente susțin că Apple este pregătită să lanseze primul iPad care nu are în dotare butonul Home. Plasat sub ecran, butonul Home există încă din 2007, de când a fost lansat primul iPhone, și are rolul de revenire la ecranul principal al sistemului de operare. 


La 10 ani distanță, Apple pare să considere că utilizatorii au suficientă experiență în folosirea dispozitivelor mobile pentru a se putea descurca și fără acest buton, scrie News.ro.

Pentru a putea renunța la butonul Home, Apple are nevoie să integreze funcțiile acestuia (revenirea la ecranul principal și deschiderea manager-ului de aplicații la dublă apăsare), astfel încât să se poată realiza prin intermediul funcțiilor touch. Acest lucru înseamnă că vor trebui definite niște așa-numite gesturi, care implică folosirea unuia sau a mai multor degete pentru trasarea unor linii imaginare pe ecran ce duc la realizarea operațiunilor care până acum țineau de butonul Home.

Următorul model de iPad, ce urmează a fi lansat în martie 2017, ar fi doar primul dispozitiv Apple care va renunța la butonul Home. Același pas îl va face, ulterior, și iPhone, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Noiembrie 2016
Stire din Tehnologie : Facebook testează o nouă funcție
Pagina a fost generata in 0.8609 secunde