Nu mai uita de zilele de naştere cu o opțiune de la Google

383
Nu mai uita de zilele de naştere cu o opțiune de la Google - 1-1600701864.jpg

Articole recomandate

Google Assistant este de obicei un sprijin important, dar memento-urile pentru zilele de naștere au fost un punct sensibil de ceva timp, informează Playtech.ro.


Cu toate acestea, după dezvăluirea recentă a noilor funcții ale noului Assistant Snapshot, unii utilizatori raportează că primesc notificări pentru a-și aminti de zilele importante de naștere.


Iar pentru aceia dintre noi care uităm până și zilele săptămânii, vestea apare la fix. Potrivit echipei de la Android Police, memento-urile pentru zile de naștere ale Google Assistant au început deja să apară pe dispozitivele utilizatorilor.


Mementourile apar ca o notificare normală, dar sunt suficient de încurajatoare pentru a te face să iei act de ele.


Cum nu este deloc util să primești o notificare în ziua respectivă, vestea bună este că, potrivit celor care au primit deja aceste ferestre pop-up, un memento de ziua de naștere va apărea cu aproximativ o săptămână înainte de data fixată.


Un exemplu împărtășit de Android Police prezintă modul în care arată notificările. În mod interesant, acestea notificări apar fără a fi setate anterior, nu par să aibă nevoie de configurare.


Acest lucru se întâmplă deoarece mementourile pentru zile de naștere se bazează în mare măsură pe persoanele de contact. Deci, atât timp cât ai o dată de naștere listată alături de un contact, ar trebui să primești mementouri pe măsură ce funcția se lansează.


Pentru cei mai pretențioși în legătură cu notificările pe care le primesc, există varianta de a marca notificarea ca fiind “utilă” sau “nefolositoare”, permițând astfel să ascunzi notificările dacă acestea ți se par enervante.


Dacă însă aveai nevoie de un astfel de reminder, vei afla că întregul sistem de notificări poate fi mai util decât crezi.


Asta deoarece acesta nu funcționează doar ca un simplu memento, ci atunci când apeși pe notificare, vei intra automat pe pagina Assistant Snapshot. Acolo vei găsi diverse sugestii în legătură cu ceea ce poți face pentru a te pregăti pentru ziua cea mare.


Din această cauză, probabil nu vei mai avea nicio scuză să nu urezi un “La mulți ani!” sau să nu oferi un mic cadou.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0896 secunde