Tipuri de camere spion CCTV

492
Tipuri de camere spion CCTV - camera-1630320054.jpg

Articole recomandate

Camerele CCTV spion nu sunt utilizate numai în filme. De fapt, oamenii pot fi filmați în mod constant de astfel de camere secrete, fără să bănuiască măcar acest lucru. Există multe tipuri de produse similare pe piață, la prețuri accesibile și cu aplicare largă.

O camera spion poate fi utilizată pentru diverse scopuri, cum ar fi:

●      protecția proprietății;

●      testarea loialității;

●      protecția familiei etc.

Cele mai frecvent utilizate dispozitive de spionaj video la domiciliu

●      Camere spion CCTV

Oamenii care doresc să-și protejeze casele pot plasa camere și alte dispozitive de spionaj în afara și în interiorul propriilor case. Practica arată că supravegherea video obișnuită nu funcționează întotdeauna și adesea hoții chiar iau în derâdere aceste sisteme. Din acest motiv, există persoane care doresc să instaleze camere spion CCTV pentru a înregistra sub acoperire.

Camerele CCTV spion sunt extrem de diverse. În următoarele rânduri, sunt enumerate principalele tipuri.

●      Camere CCTV spion cu detector de mișcare

Camerele cu detector de mișcare se aprind atunci când detectează mișcarea în raza obiectivului. Acestea permit înregistrarea fără nici o notificare prealabilă. De asemenea, utilizarea unor astfel de camere, economisește ore întregi de vizionare a fișierelor goale. Aceste camere sunt vândute sub diferite forme - telecomenzi, pixuri, ceasuri și multe altele.

●      Camere CCTV spion cu vedere nocturnă

Camerele de vizionare nocturnă permit o vizibilitate excelentă la lumina slabă sau în zonele fără lumină – fiind o alegere foarte bună pentru zonele slab iluminate. De asemenea, există diferite tipuri de camere pentru instalare cu vedere nocturnă în exterior, precum camerele de vânătoare. De obicei, aceste dispozitive înregistrează fișiere video pe o cartelă de memorie opțională.

●      Camere spion CCTV care pot fi monitorizate online

Aceste camere spion sunt de fapt camere IP, dar de dimensiuni reduse sau încorporate în diverse produse. Pot înregistra atât pe o memorie externă introdusă în ele, cât și pe un recorder sau computer. Avantajul lor față de alte produse este că pot fi gestionate în întregime pe internet și, pentru aceasta, este necesar să existe acces la o rețea fără fir în camera în care sunt amplasate.

Gestionarea internetului se face folosind o aplicație pentru telefonul mobil sau printr-un browser web. Mai mult decât atât, aceste camere spion pot trimite fotografii direct la e-mailul utilizatorului sau pot fi folosite și ca monitor pentru bebeluși.

●      Camere CCTV spion încorporate în diverse produse finite

Sunt module de cameră ce pot fi integrate într-un obiect la alegere. Acest lucru permite implementarea acestei tehnici de spionaj în articolele de uz casnic. Super, nu-i așa?

Pe scurt, o cameră spion CCTV este un dispozitiv practic care poate fi găsit într-o varietate de forme și dimensiuni. Este un mod excelent de a detecta și urmări vizitatorii dubioși, oferind astfel o măsură eficientă de securitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5171 secunde