Tron, o micro-consolă Android cu cip Tegra 4

177
Tron, o micro-consolă Android cu cip Tegra 4 - huaweitron3-1389517922.jpg

Articole recomandate

Popularitatea sistemului de operare Android a generat o multitudine de playere media ieftine de mici dimensiuni care se cuplează direct la televizor, însă utilizatorii care s-au gândit să ruleze și jocuri ceva mai pretențioase s-au lovit în general de puterea mică a platformelor hardware folosite. Pentru cei care doresc ceva mai mult, Huawei a adus la CES 2014 puternica micro-consola Tron, călcând astfel pe urmele Ouya, GameStick sau MOJO.


Huawei Tron este o micro-consolă Android de mici dimensiuni, carcasa cilindrică adăpostind un puternic procesor NVIDIA Tegra 4, 2 GB de memorie RAM, 16 sau 32 GB de memorie internă, interfață Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, ieșire video HDMI și un port USB 3.0 standard. Fiind vorba de o consolă, aceasta este însoțită și de un gamepad wireless care oferă șase butoane, două stick-uri analogice, un D-Pad și un touchpad circular destinat controlului jocurilor simple.


Huawei afirmă că Tron va fi vândută în China la un preț de circa 120 de dolari, ceea ce ar face-o sensibil mai ieftină decât alternativa Mad Catz MOJO, care oferă o configurație similară la un preț de circa 250 de dolari. Compania nu a dezvăluit în acest moment data la care produsul va fi lansat și nici piețele pe care acesta va fi disponibil.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5583 secunde