Unreal Tournament revine! Joc GRATUIT construit cu ajutorul fanilor

159
Unreal Tournament revine! Joc GRATUIT construit cu ajutorul fanilor - unrealtournament3server1-1399799618.jpg

Articole recomandate

Epic Games a anunțat conceptul din spatele unui nou joc al seriei Unreal Tournament. Denumit simplu doar "Unreal Tournament", noul titlu dorește să redefineasca termenul de "early access" atunci când vine vorba de procesul ce implică dezvoltarea a unui joc.


Deși lucrul la joc nu a pornit încă, Epic Games a promis că noul titlu Unreal Tournament va fi distrbuit sub forma unui joc complet gratuit, fără politici de tip "free-to-play" sau microtranzacții ascunse. Mai mult, jocul va fi dezvoltat împreună cu fanii, Epic Games oferind tuturor celor interesați șansa de a contribui la dezvoltarea lui Unreal Tournament.


Evident, jocul va fi construit în jurul motorului grafic Unreal Engine 4, iar cei care doresc să ia partea la procesul său de producție se pot înscrie în comunitate urmând acest link. Astfel, fanii își vor putea crea propriile niveluri sau moduri de joc și chiar le vor putea comercializa în schimbul banilor reali, dacă acestea se ridică la un nivel calitativ ieșit din comun.


Conform celor de la Epic Games, odată cu apariția primei versiuni alpha jucabile de Unreal Tournament, toate resursele create de studio pentru acest joc vor fi puse la dispoziția comunității în mod gratuit, tocmai pentru a ușura dezvoltarea de conținut suplimentar de către fani.


Noul Unreal Tournament va fi disponibil pe PC (Windows și Linux) și Mac.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7978 secunde