Alertă antiteroristă la Londra / 3 oameni au fost înjunghiați într-o stație de metrou din Londa

de Cuget Liber Duminică, 06 Decembrie 2015 70
Un bărbat înarmat cu un cuțit a rănit trei călători sâmbătă seară într-o stație a metroului londonez după ce ar fi strigat "Aceasta este pentru Siria", înainte ca un polițist să descarce un pistol cu electroșocuri în atacator și să-l rețină, un act considerat ca "terorist" de poliție, informează Realitatea.net.
Un bărbat a suferit răni mai grave, dar viața lui nu este în pericol, a anunțat Poliția londoneză, citată de CNN. Ceilalți doi au suferit răni minore.
Suspecul a fost dus la o secție de Poliție din Londra.
Potrivit unor martori citați de presa britanică, suspectul a strigat "asta este pentru Siria" în timpul comiterii atacului.
În timp ce era luat de poliție, suspectul a afirmat că atacul este "un răspuns la intervenția (Marii Britanii) în Siria", relatează The Guardian.
Poliția a fost anunțată la ora 7 după-amiaza (ora Londrei) că mai multe persoane au fost înjunghiate la stația de metrou Leytonstone și că un bărbat amenință în continuare cu cuțitul.
"Tratăm acest incident ca fiind unul terorist. Recomandăm cetățenilor să rămână calmi, dar alerți și vigilenți. Amenințarea terorismului rămâne majoră, ceea ce înseamnă că un atac terorist se poate întâmpla în orice moment", a declarat comandantul Richard Walton, citat de CNN.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei