Avioane britanice, trimise să intercepteze avioanele rusești ce spionau exercițiile NATO

de Cuget Liber Joi, 18 Iunie 2015 95
Avioane de tip Typhoon din cadrul Forțelor Aeriene Regale (RAF) britanice au fost trimise miercuri, de trei ori în decurs de o zi, să intercepteze avioanele rusești care s-au apropiat de zona în care NATO efectua exerciții militare în Marea Baltica.

Trimiterea aeronavelor de luptă, staționate în Estonia, a avut loc în contextul în care Londra avertizase anterior Moscova că exercițiile NATO "nu sunt un joc", relatează Realitatea.net.
Ministrul britaic al Apărării Michael Fallon a declarat pentru Sky News că Marea Britanie va "sta mândră, umăr la umăr" alături de alți aliați și va apăra frontierele estice ale Alianței Nord-Atlantice.
Nava amiral a Marinei Regale britanice participă la un exercițiu cu vehicule de tip amfibie pe o plajă din nordul Poloniei, la mai puțin de 160 de kilometri de enclava rusă Kaliningrad.
Aproximativ 5.600 de militari și 49 de vase din 17 state NATO participă la aceste manevre.

Taguri

Comentează știrea

rodica
18 iunie 2015
cautam colaboratori seriosi!

Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei